fbpx

Silver Cross Jet Special Edition

4,995.00 kr

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Taggar: , ,

Beskrivning

Silver Cross Jet 2021. Nu ännu bättre och lyxigare.

Silver Cross är världens äldsta och mest kända barnvagns märke med start 1877. Silver Cross är känd som barnvagnens Rolls Royce för sin höga kvalité! Silver Cross erbjuder 3-års garanti.

Silver Cross Jet är en unik sulky avsedd från nyfödd till 15 kg. Det är ultra kompakt och blir så liten att den går att ta med hos de flesta flygbolag. I kabinen, som handbagage och placera Jet i hatthyllan ovanför sätet.
Silver Cross Jet 2021 är superlätt, väger endast 5.9 kg. Den fälls lätt upp eller ihop med en hand. Det ingår transport väska och regnskydd.

Suffletten är lång, med solcapé och har högsta UV-skydd (UPF50 ) och tittlucka. Det finns dold ventilation i ryggen på sittdelen. Sittdelen är ergonomisk utformad, med ny och bättre fjädring på alla hjulen, så erbjuder Jet en skön färd för barnet. Jet har även viloläge så barnet kan sova skönt. Framhjulen är låsbara. 5-punkts säkerhetsbälte håller barnet säker i sulkyn. Jet har även en varukorg.

När sulkyn är hopfälld står den på hjulen som en liten resväska. Transport väskan minimerar skador på sulkyn. Jet går lätt att dra efter sig då den är i tranportväskan. Silver Cross är även unik då den går att använda tillsammans med Silver Cross babyskydd Dream eller Simplicity. Med denna lösning så kan man lätt ta med både vagn samt babyskydd på resan. Simplicity babyskydd kan fästas på sulkyn med adaptrar.

Jet 2021 finns i flera designer, som standard design är det Black eller Silver. Som Special Edition är det Ocean eller Mist. Så finns Jet även i nya ännu lyxigare designen Eclipce.
Mått hopfälld: L55 cm x B30 cm x H18 cm. Mått uppfälld: L90 cm x B45 cm x H96 cm
Vikt: 5.9 Kg.

Hos Jet ingår: Jet sulky med UPF50 ventilerad sufflett, tranportväska, regnskydd, frambåge som också används som draghandtag när man fällt ihop sulkyn.
Se gärna film om Jet på vår Facebook sida.

 

 

 

 

 

 

 

Varumärke

Silver Cross

Silver Cross startade sin tillverkning av barnvagnar 1877 i England och är med detta Världens äldsta barnvagnsmärke. Och även det mest kända varumärket internationellt sett. Silver Cross löfte är. THE BEST START IN LIFE. Sedan starten så har miljontals barn, världen över, åkt i Silver Cross vagnar. Många kända kungligheter som King George VI, Queen Elizabeth II, Prince Charles har åkt i Silver Cross. Även blivande kungen i England åkte för kort tid sedan Silver Cross Elegance körd av Prinsessan Kate. Silver Cross tillverkar fortfarande klassiska barnvagnar, typ Balmoral samt Kensington på gammalt sätt i England. Detta är hantverk dessa vagnar är otrolígt vackra och ligger i den övre prisklassen. Dessa vagnar betecknar många som barnvagnens Rolls Royce. Dessa klassiska vagnar finns även i dockvagns modeller. Sedan ett antal år så drivs/ägs Silver Cross av en privat familj från England. Denna familj har satsat hårt på att även bygga upp ett mycket modernt sortiment av Silver Cross produkter. Alla med målsättningen, högsta kvalité samt tilltalande design. Hos Silver Cross så finns idag vagnar från Paraply sulky Micro upp till Balmoral. I Norden så har Elegance som har klassisk utseende fått stor efterfrågan sedan ett par år. Nya Pioneer Duo vagn som kom till Norden sommaren 2014 tillsammans med Reflex som är världens första bäddbara sulky, från nyfödd upp till 25 kg. Båda dessa modeller har fått stor efterfrågan. Silver Cross POP är enda Paraplysulkyn som är avsedd för barn upp till 25 kg. Silver Cross har även utvecklat Simplicity Babyskydd samt SimpliFix ISOFIX bas. Samt även en serie mycket vackra barnsängar, skötbord, barn garderober. Silver Cross finns idag i ca 50 länder. I Norden så är SBA BABY ensam distributör av Silver Cross vilket vi är mycket stolta och glada för. Vårt Svenska slogan för Silver Cross är. FÖR DIG SOM SÖKER DET BÄSTA. Vill ni veta mer om Silver Cross så står vi gärna till tjänst.

Mer information

Jet Special Edition

Orkney, Galaxy, Mist, Ocean