fbpx

SCANDINAVIAN BABY ALLIANCE

Scandinavian Baby Alliance, nedan SBA BABY började sin verksamhet 2010. Målet var att bygga upp sortiment av egna babyprodukter från nyfödd till ca 3 år och att erbjuda våra återförsäljare en väl fungerande grossistverksamhet. Vi står för god support av babyprodukter från utvalda och internationellt kända varumärken.

SBA BABY vänder sig till privatpersoner men även återförsäljare och butiker i Norden som arbetar med babyprodukter på ett seriöst och kunnigt sätt.

En av företagets grundare/ägare, Bo-Inge Ohlsson, har lång erfarenhet av att utveckla och starta upp tillverkning av babyprodukter. Bo-Inge var med och byggde upp ett brett babysortimentet hos en ledande babykedja i Sverige med start 1991. Innan dess var Bo-Inge verksam hos ett av Sveriges mest kända babyföretag i Sverige Med dessa erfarenheter samt ett brett kontaktnät så föddes idén SBA BABY 2009.

Målet från start var att bli en god leverantör av egentillverkade produkter, utan mellanhänder, från utvalda fabriker. Detta arbete har varit framgångsrikt. Merparten av egentillverkade produkter finns idag under varumärket 2Me.

SBA BABY, som är ett privatägt bolag, har samlat sin verksamhet till Gislaved i Sverige, där huvudkontor och lager är beläget i samma byggnad. Här finns även övriga funktioner samlade, produktutveckling, kundkontakt, support, ekonomi och marknadsavdelning. Detta ger slimmad verksamhet och korta beslutsvägar.

SBA BABY har sedan starten utvecklats positivt. SBA BABY har också genom sitt sätt att arbeta blivit återförsäljare för mycket välkända varumärken på nordiska marknaden. SBA BABY är mycket stolta att få representera dessa varumärken och tillsammans med 2Me skapar dessa en mix av högkvalitativa babyprodukter.

Hos SBA BABY finns varumärken som 2Me, Silver Cross, Thermobaby, Miniland med flera. Mer info finns vår hemsida under respektive varumärken.

(Mer om detta finns under fliken Varumärken.)

Vill ni veta mer om SBA BABY, våra produkter eller tjänster så välkommen att kontakta oss på info@sbababy.se

Med bästa hälsningar

Bo Inge Ohlsson