fbpx

 2Me är SBA BABY´s eget varumärke. Noga uttänkt genom lång erfarenhet.

2Me varumärket står för hög kvalité i kombination med en god prisbild. Detta är möjligt då 2Me produkter tillverkas för SBA BABY utan fördyrande mellanled. 2Me finns i olika produkter för babyn. Ex babysitters, lek/gå stolar, hoppgungor, paraplysulkys, resesängar med mera. 

2Me produkter har högsta säkerhet och bekvämlighet för barnet, samt är lätta att hantera och använda. 2Me produkter är testade och godkända enligt gällande internationella säkerhets normer.

2Me produkter tillverkas på utvalda fabriker i nära samarbete med SBA BABY. Detta team som arbetar med 2Me produkter har lång erfarenhet att utveckla egna produkter. 

Info om tillverkning av produkter i detta varumärke.

1. Samtliga 2Me produkter uppfyller gällande Internationella säkerhets normer. Detta innebär att samtliga produkter är testade samt godkända efter senaste normer. Viktigt i detta arbete är att förpackningar och manualer är korrekta.

2. Olika material som används vid produktion, textiler, plaster, gummi, metaller, färger, m.m. fyller internationella kemiska normer och får inte innehålla kemikalier eller andra ämnen som är farliga för barn.

3. Fabriker besöks samt inspekteras av SBA BABY personal. I dessa inspektioner så kontrolleras bl.a. tillverkning samt att lokaler är lämpliga och fyller god arbetsmiljö för personal. Samt att inget barnarbete utförs på fabriker där SBA BABY producerar produkter.

Vi på SBA BABY är mycket stolta över att fått äran att representera Miniland i de Skandinaviska länderna.
 
Från Miniland finns ett brett urval av babyprodukter inom olika områden, som elektroniska barnvakter, febertermometrar i olika utförande samt olika varianter av badtermometer. Luftfuktare samt olika varianter av nattlampor finns från Miniland.
Det finns även spädbarnsvågar, produkter för skötsel och omvårdnad av det lilla barnet.
 
Minilands produkter uppfyller alla gällande säkerhets normer.
 
Samtliga Minilands produkter har 24 månaders garanti.

Silver Cross är världens äldsta samt mest kända barnvagnsmärke!            

Silver Cross är väldens äldsta samt mest kända barnvagnsmärke över hela världen. Silver Cross har tillverkat barnvagnar samt övriga babyprodukter med start i England 1877.
Sedan starten har många miljoner barn, världen över, åkt i Silver Cross barnvagnar. Merparten av medlemmarna i engelska kungahuset har åkt i en Silver Cross barnvagn och den traditionen lever vidare.
Silver Cross är kända för sin mycket höga kvalité, utsökta designer och materialval. Silver Cross erbjuder en mix av klassiska barnvagnar och moderna barnvagnar. Från klassiska Balmoral till supermoderna Wave, som vid behov går att utöka och förändra i 30 olika kombinationer. Silver Cross Wave är en perfekt barnvagn för ett, eller två barn eller t.o.m. 3 barn. Silver Cross Jet är en kompakt och unik sulky då den går att ta med som handbagage på de flesta flygbolag. Silver Cross erbjuder 3-års garanti på barnvagnar.

Silver Cross erbjuder även att antal övriga produkter för det nyfödda barnet, som exempelvis bilbarnstolar och babyskydd. Tre saker kännetecknar Silver Cross i denna serie; högsta säkerhet, unika materialval och utsökt design. Se gärna mer om Dream Babyskydd som enligt ADAC stora test är det babyskydd som fått högsta betyg över tid. Motion Swing bilbarnstol 0-18 kg  samt Discover bältesstol 15-36 täcker behoven för säkert åkande för barn i bil.

Vill ni veta mer Silver Cross produkter, välkommen att kontakta oss.

 

 

 

Thermobaby med 70 års erfarenhet av att tillverka babyprodukter. 

SBA BABY har samarbetat med Franska Thermobaby under många år. Thermobabys produkter håller hög kvalité, har snygga designer samt en god prisbild och fyller alla säkerhetsnormer för babyprodukter. Från Thermobaby så har vi storsäljare som babykostvärmare. Flera produkter som underlättar vid bad, som välkända Aqua Baby och Daphne Badhjälp. För toabesöket då finns det pottor, pallar samt den mycket populära Kiddyloo Toalett stege med toaring.