fbpx

NYHET!
SILVER CROSS WAVE BARNVAGN
för 1 eller 2 barn

Wave är en mycket speciell kombination av lyx och innovation, designad för ge första barnet bästa komfort samt säkerhet från nyfödd upp till 25 kg.

Silver Cross Wave är unik då den även är utvecklad för att även köra 2 barn på smidigt och säkert sätt. Två liggande barn upp till 9 kg per barn. Två sittande barn upp till 15 kg per barn. Ett sittande barn upp till 25 kg.

Ett liggande upp till 9 kg samt sittande barn upp till 15 kg är några av många kombinations möjligheter.

Silver Cross Wave har ett patenterat system (One plus One) som gör det möjligt att snabbt och smidigt ändra Wave i många olika kombinationer för att köra två barn samtidigt på ett säkert och bekvämt sätt.

Detta ger varje familj möjlighet att finna sin  lösning på transport av ett eller två barn.

Silver Cross Wave i grundpaket innehåller det mesta som behövs för att köra ett barn från nyfödd upp till 25 kg. Vid behov att köra två barn så kompletterar man med extra sitt eller liggdel.

Chassit ät tillverkat i aluminium för låg vikt. Matchande till Wave som finns i fyra olika lyxiga designer med läderlook detaljer, emblem, magnet knappar dold ventilation med mera. Textiler är av högsta kvalité.

Däck är av PU utförande. Upplevs som gummihjul, ger mjuk gång och är utan slang.

Silver Cross Wave levereras med mycket utrustning. Det medföljer 2 st regnskydd, 2 st insektsnät, mugghållare, bilstol adapter passande till Simplicity Babyskydd.

Wave har en rymlig liggdel som är ca 80 cm lång, bredd ca 30 cm. Sittdelen är ca 90 cm lång och bredd ca 30 cm.

Silver Cross är världens äldsta barnvagns tillverkare med start 1877. Genom åren har miljoner barn åkt säkert i Silver Cross barnvagnar välden över.

 

TEKNISK INFO

Max belastningsvikt: Från nyfödd upp till 25 för ett barn. Två sittande barn 2x 15 kg.
Max belastningsvikt (varukorg): 5 kg
Höjd: Höjd handtag 96-109 cm
Bredd: 60 cm med hjul
Djup: Längd upp till 111 cm
Vikt: Chassi 10kg, Liggdel 4.5kg, sittdel 4kg

Travelsystem

TRAVELSYSTEM

FÄRGER